Het is een perfect alternatief voor traditionele kookroom – met 26g proteïne per portie en een stuk minder calorieën dan de klassieke kookroomproducten.
- Nu NIEUW bij Bodylab – het perfecte proteïnerijke alternatief voor klassieke kookroom
- Levert maar liefst 26g proteïne per portie, bestaande uit 30g poeder gemengd met 100ml magere melk
- Ideaal voor koken en bakken
- Verfijnt sauzen, stoofschotels en kan net als gewone room naar behoefte worden gebruikt bij koken en bakken*
- Met 164 kcal per portie is het niet geheel calorievrij, maar heeft het wel aanzienlijk minder vet en calorieën dan gewone room
*Niet als slagroom te gebruiken
Ben je dol op roomsauzen? Bijvoorbeeld bij pasta, rijst, groenten, vis of vlees? Verfijn je desserts, kwarkgerechten, yoghurt of pudding graag met een beetje room voor een nog romigere smaak? Probeer dan nu onze nieuwe High Protein Cooking Cream Powder en trakteer jezelf op een extra portie proteïne in je gerechten.
Meng simpelweg 100 ml magere melk met 30g High Protein Cooking Cream Powder en roer het roomalternatief door het gewenste gerecht.
High Protein Cooking Cream Powder (900g)
Het proteïnerijke alternatief voor kookroom.
Waarom Protein Cooking Cream?
Het binnenkrijgen van voldoende eiwitten is belangrijk – zowel voor het onderhouden als het opbouwen van je spieren. Dit geldt niet alleen voor sporters in intensieve trainingsfases, maar voor iedereen die gezond en fit wil blijven, ongeacht leeftijd.
Een passende eiwitvoorziening kan worden gerealiseerd door gewone voeding (zuivelproducten, vlees, vis, peulvruchten, granen...), eiwitshakes, eiwitrepen of een variatie van tal van andere eiwitrijke producten.
Het nieuwe Bodylab High Protein Cooking Cream Powder bied je nu een gemakkelijke manier om normale gerechten en sauzen, die vaak op smaak zijn gebracht met een beetje room, te verrijken met extra proteïne. Met 164 kcal is het mengsel van 100 ml magere melk en 30g High Protein Cooking Cream Powder lager in calorieën dan de meeste klassieke roomproducten voor het koken.
Probeer het gewoon uit - meng het poeder met melk en roer het door tomatensaus voor bij de pasta, currysaus bij kip en rijst of champignon-, broccoli-, erwtenroomsauzen etc. Het kan ook gebruikt worden in soepen als een kleine eiwit boost net als normale kookroom, maar het mengsel van poeder en melk kan niet gebruikt worden als slagroom. In alle andere gevallen kan het naar smaak en behoefte worden gebruikt om mee te koken.
Elke portie bevat 26 g eiwit - gemaakt van een melkeiwitmengsel bestaande uit wei-eiwitconcentraat, micellair caseïne-isolaat, melkeiwitconcentraat en room.
- Consumptie: Meng voor één portie High Protein Cooking Cream een volle scheep (30 g) met 100 ml magere melk.
- opslagruimte: Koel, droog en donker bewaren.
- Handelsnaam: Poeder op basis van wie-eiwitten voor de bereiding van een eiwitrijk alternatief voor kooroom.
- Netto gewicht: 0,9kg
-
Distributeur info:
G & S Sportpower GmbH
Mittelstr. 99
40668 Meerbusch
Duitsland
www.bodylab24.de
- Ingrediënten:
- 99 % eiwitmengsel (weieiwitconcentraat, micellaire caseine-isolaat, melkeiwitconcentraat, room), aroma.
- Hoofdbestanddeel / Werkzame stof.:
- Milchprotein
- allergenen:
- Enthält Milcherzeugnisse.
- Speciale ingrediënten:
- Mit Aroma(en).
Voedingstabel | per 100g | pro Portion | % RM* per portie |
---|---|---|---|
Energie | 1.657,97 kilojoules 396,00 kcal | 497,39 kilojoules 118,80 kcal | 5,94 % |
Totaal vet | 8,90 g | 2,67 g | 3,81 % |
waarvan Verzadigd vet | 5,60 g | 1,68 g | 8,40 % |
Totaal koolhydraten | 4,90 g | 1,47 g | 0,57 % |
waarvan Suiker | 4,80 g | 1,44 g | 1,60 % |
Eiwit | 74,00 g | 22,20 g | 44,40 % |
Zout | 0,10 g | 0,03 g | 0,50 % |
Nog geen beoordelingen
We horen graag wat je denkt. Beoordeel jouw artikel hieronder en laat ons weten wat je ervan vond.