- Meng zelf je pindakaas!
- Poeder uit gemalen en ontolied pinda's
- Verkrijgbaar in verschillende variaties.
- Ideaal voor sauzen, voor het bakken, als extra in muesli of smoothies of gewoon puur.
- 100% veganistisch
Peanut boter Powder van Bodylab24
Pindakaas gemakkelijk zelf maken, met alle voedingsvoordelen van pinda's bij een duidelijk lager vetgehalte:
- hoog eiwitgehalte
- 100% vegan
- vezelrijk
- eenvoudige bereiding
- veelzijdig bruikbaar
- verkrijgbaar in verschillende soorten (in de light versie met zoetstoffen)
- duidelijk lager vetgehalte dan gewone pindakaas
Je houdt van de smaak van pinda's, maar de klassieke pindakaas is te rijk aan calorieën en vet, te stevig of niet gevarieerd genoeg voor jou? Dan hebben we nu een heerlijk alternatief voor je- de nieuwe Peanut boter Powder van Bodylab24.
Wat bevat het pindakaaspoeder?
Het poeder bestaat minstens 87% uit geroosterde pinda's, ontolied en vervolgens verwerkt tot poeder. Het hoogste percentage pinda's wordt bevat de LIGHT versie, met maar liefst 98%. Door de manier waarop de pinda's worden verwerkt en de daaruit resulterende poedervorm wordt het hoge vetgehalte van de pinda's aanzienlijk verlaagd. Het ligt op 10-11g per 100g poeder. Het eiwitgehalte is, dankzij de pinda's in het poeder, meer dan 45-51g, en het vezelgehalte is ongeveer 14-15g. De LIGHT versie is gezoet met zoetstof, de NATURAL bevat kokosbloesemsuiker. Dit varieert ook het koolhydraatgehalte, dat het laagst is in de LIGHT versie.
Pinda's worden beschouwd als een bijzonder waardevolle bron van voedingsstoffen, vooral voor sporters. Ze bevatten waardevolle vetzuren, een hoog gehalte aan eiwitten en vezels, en bieden daarom nuttige ondersteuning voor de opbouw van spieren en kunnen ook bijdragen aan gewichtsverlies tijdens de dieetfase, indien ze met mate worden gebruikt.
Gebruik:
Je kunt het Pindakaaspoeder vele malen gebruiken. Als je normale pindakaas wilt maken, meng het dan gewoon met water, in de verhouding 1:1 of volgens je persoonlijke voorkeur. Het kan worden toegevoegd aan een smoothie, toegevoegd aan je müsli of geroerd in kwark of yoghurt - maar wees je bewust van het verdikkende effect. Als bak ingrediënt zorgt het ook voor extra voedingsstoffen en geeft het een milde pindasmaak.
-
Consumptie:
Om de pindakaas te maken het poeder in een verhouding van 1:1 met water vermixen. Hiervoor het poeder in een kleine schaal geven en beetje bij beetje water inroeren, totdat de gewenste consistentie is bereikt.
De poeder kan ook worden gebruikt als een toevoeging voor het bakken, voor sauzen, geroerd in muesli of gebruikt voor smoothies. est voor jezelf of de poeder beter gemengd of puur gebruikt kan worden. Dit is vaak afhankelijk van de gebruikte ingrediënten. Gebruik eventueel al geroerde pindakaas. - opslagruimte: Koel en droog bewaren.
- Handelsnaam: Pindakaaspoeder met een hoog eiwitgehalte en verschillende smaken
- Netto gewicht: 0,96kg
-
Distributeur info:
G & S Sportpower GmbH
Mittelstr. 99
40668 Meerbusch
Duitsland
www.bodylab24.de
- Ingrediënten:
-
Peanut Natural: 92% Pinda's, geroosterde en ontolied, kokosbloesemsuiker, zout, maïsolie, antiklontermiddel: siliciumdioxide.
Peanut Light: 98% Pinda's, geroosterde en ontolied, zout, maïsolie, antiklontermiddel: siliciumdioxide, zoetstof: sucralose. - allergenen:
- Bevat pinda's.
- Speciale ingrediënten:
-
Peanut Natural: Met suiker(s), antiklontermiddel(en)
Peanut Light: Met zoetstof(fen), antiklontermiddel(en).