Recept

Femkes appelpudding cinnamon buns recept

Appelpudding cinnamon buns

Van appelmoes pudding maken? Femke deelt vandaag een recept voor appelpudding cinnamon buns met jullie waarin ze dit gaat doen!

Vegan Protein (1000g)

100% plantaarig uit veldbonen-, erwten- en pompoenpitteneiwit, je hebt nu verse smaken om van te kiezen.

Voorbereidingstijd:
5 min
Kooktijd:
10 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor één persoon

Skyr topping

Topping (optioneel)

  • speculaaskruimels

Bereiding:

  1. Mix voor Femkes appelpudding cinnamon buns appelmoes, water, maïzena, kaneel, en 100% Erythrit - NOT SUGAR goed door elkaar voor de onderste laag.
    Laat de maïzena goed oplossen.
  2. Verwarm de appelpudding in een steelpannetje totdat het net iets kookt.
  3. Doe dit in een schaal en laat minimaal 5 uur afkoelen.
  4. Top af met de bovenste laag (de skyr met het eiwitpoeder (Casein Micellar en Vegan Protein) - goed gemengd).
    Voeg indien nodig smaak en zoetheid toe met Flavour Drops.
  5. Optioneel kun je als laatste topping speculooskruimels bovenop de skyr toevoegen.
Smakelijk! Laat me weten als jullie dit ook gemaakt hebben.

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op