Recept
Crisp Protein Bar met pindakaas en chocolade topping
Heb je onze Whey Crisp al geprobeerd? Niet alleen gaan ze goed samen met ochtendmuesli of een lichte salade voor lunch of diner, ze zijn ook perfect te integreren in een zelfgemaakte Crisp Protein Bar. We hebben een variant voor je getest - met heerlijke pindakaas en een chocolade topping.
Ingrediënten:
Voor ca. 8 Protein Crisp Bar’s- 100 g Whey Crisp
- 40 g Bodylab24 Whey Protein
- 70 g Peanutbutter smooth
- of 70 g Peanutbutter crunchy
- 100 ml melk
- 25 g chiazaden
- 1 banaan
- 40 g chocolade (donker)
Bereiding:
-
Whey Crisp, Bodylab24 Whey Protein en chiazaden in een kom doen en goed mengen.
-
Verhit ongeveer 100 ml melk (eventueel beginnen met iets minder - het mengsel mag daarna niet te vloeibaar worden) en de pindakaas smooth of crunchy (met pindastukjes) in de magnetron en meng tot een gladde crème.
Vervolgens de banaan fijnpletten en door het pindakaas- en melkmix roeren. -
Meng de pindakaascrème met de goed gemengde, droge ingrediënten en smeer deze uit op een bord, een bord, in een plat blikje of in een platte vorm. Het mengsel moet niet te dun zijn en gelijkmatig verdeeld worden, bij voorkeur in een rechthoekige vorm, zodat je het daarna gemakkelijker in repen kunt snijden.
-
Smelt de pure chocolade (als alternatief kan ook een couverture worden gebruikt) en verdeel deze over de Crisp-pindakaasmassa. Laat afkoelen en zet in de koelkast voor ca. 30 minuten.
Na afkoeling in ca. 8 porties snijden - de grootte kan uiteraard naar eigen smaak worden bepaald.
Meer recepten op onze receptenpagina.
Klik op Whey Crisps en andere producten met een blauwe achtergrond, om onze producten op onze website te bestellen of te bekijken en jouw eigen recepten en ontbijtvarianten samen te stellen. Als je liever Protein Bar's koopt die klaar zijn om te eten, dan vind je deze HIER.
Geniet ervan!