Recept
Femke's witte chocolade blondies
Vandaag hebben we weer een heerlijk recept van Femke voor jullie, namelijk een recept voor blondies. Door het toegevoegde Whey Protein bevatten ze ook nog eens 9,5g eiwit per stuk. Een fantastisch tussendoortje als je het ons vraagt.
Ingrediënten:
Voor een taartVoor 8 stukken
- 150 gram volkorenmeel
- 10 gram bakpoeder
- 8 gram maïzena (of een ei)
- 60 gram Whey Protein in de smaak ‘White Chocolate’
- een geprakte banaan
- 250 ml amandelmelk (of water)
- kaneel naar smaak
- 1 snufje zout
- amandelschaafsel
- 50 gram witte chocolade in stukjes (optioneel)
Bereiding:
-
Meng in een kom alle droge ingrediënten van Femke's witte chocolade blondies (volkorenmeel, bakpoeder, maïzena (of een ei), Whey Protein in de smaak ‘White Chocolate’) met elkaar.
-
Meng vervolgens in een aparte kom de natte ingrediënten.
-
Spatel de natte bij de droge ingrediënten.
-
Doe dit beslag van Femke's witte chocolade blondies in een ovenschaal/brownievorm (22x22 cm) en verspreid het amandelschaafsel over de bovenkant.
-
Bak voor 40-45 minuten in een oven van 170 graden.
Eet smakelijk :)