Recept

Framboos Cheesecake met Whey Protein

Framboos Cheesecake met Whey Protein

Voor alle taartliefhebbers – deze frambozen cheesecake van Sarah (https://www.instagram.com/saeryberry/) is écht heel lekker.

Whey Protein (2000g)

Het top-supplement voor een extra portie proteïne!

Kooktijd:
45 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor één taart

Voor de bodem:

Voor de cheesecakelaag:

Voor een chocoladeglazuur:

  • 50 g chocolade
  • 5 g kokosolie

Bereiding:

  1. Meng alle ingrediënten voor de bodem met elkaar en kneed dit totdat het een soepel deeg is. Voeg wat extra bloem toe wanneer het nog te veel plakt.
    Rol het deeg vervolgens uit en leg het in een springvorm (ongeveer 18cm diameter).
  2. Meng voor de cheesecakelaag kwark, roomkaas, eieren, Bodylab24 Whey Protein uen zoetstof/smaakstof naar keuze tot een glad mengsel. Meng 1/3 van deze crème met het cacaopoeder en verdeel dit gelijkmatig over de bodem van de springvorm.
    Leg de frambozen als tussenlaag op het cacaomengsel en verdeel vervolgens de rest van de crème erover.
  3. Bak ongeveer 30 minuten in de oven op 180°C, laat de taart hierna ongeveer een half uur in de warme maar uitgeschakelde oven kan blijven staan.

    Na het afkoelen kun je eventueel een chocoladeglazuur maken. Smelt de chocolade en kokosolie Au bain-marie, in de magnetron of in een pannetje en verdeel over de taart.
Veel plezier met het maken en eten van de taart!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op