Recept
Hemelse “Witte Wolken Cake” recept van Femke
Duik in de zachtheid van deze “Witte Wolken Cake” - een betoverend recept dat een luchtige verwennerij belooft! Het recept heeft onze Femke voor jullie gemaakt.
Ingrediënten:
Voor een taart- 250 ml amandelmelk
- 50 gram kokosmeel
- 50 gram volkoren meel
- 60 gram Whey Protein in de smaak 'witte chocolade'
- 1 ei
- 1 eiwit
- 16 gram bakpoeder
- Flavour Drops
Topping (optioneel)
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 170 graden.
-
Voor de “Witte Wolken Cake” meng amandelmelk, kokosmeel, volkoren meel, Whey Protein witte chocolade, ei, eiwit en bakpoeder tot een glad beslag.
-
Giet het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm.
-
Bak gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Optioneel:
Drizzle Zero Sauce 'witte chocolade' over de afgekoelde cake voor een extra decadente touch!
Geniet van deze heerlijke cake met 70kcal en 8g eiwit per portie.