Recept

High Protein chocolade brownies

High Protein chocolade brownies

Tim heeft vandaag een heerlijk recept voor proteïnerijke brownies voor ons - vol met eiwitten en tevens een goed alternatief voor de calorierijke klassieker.

Bakken met wei-eiwit

Gebruik wei-eiwit in recepten - voor een eiwittopping, zoetheid en smaak.

Kooktijd:
25 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor een bakvorm van 20x20cm

Bereiding:

  1. Prak de banaan met een vork en mix dit vervolgens met de mixer in een grote kom met de overige ingrediënten (havervlokken, Protein-6 of Whey Protein, magere kwark, cacaopoeder, melk en bakpoeder).
    Fruit en noten kunnen op het einde door het mengsel worden geschept.
  2. Verwarm de oven voor op 170°C en giet het beslag van de brownies in een met bakpapier beklede bakvorm, verdeel het beslag goed.
    De brownies zijn goed te bewaren en/of in te vriezen, wanneer je ook voor vrienden gaat bakken kun je 2/3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken en de grotere hoeveelheid beslag in een grotere bakvorm verspreiden.
  3. Zet de bakvorm met het beslag voor ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven. Kijk af en toe hoe het gaat – het deeg moet niet te doorbakken zijn.
    Wanneer je klaar bent kun je de bakvorm uit de oven halen, laat de brownies vervolgens even afkoelen. De High Protein brownies zijn vooral lekker wanneer ze lauwwarm zijn. Wanneer je niet op de calorieën hoeft te letten kun je als topping slagroom en/of vanille-ijs gebruiken.
Eet smakelijk!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op