Recept

Pepernoten Taart

pepernoten taart

Jacky Nobels heeft voor ons weer een overheerlijk recept gemaakt, lees het hieronder! Iedere keer als ik pepernoten eet krijg ik weer dat ultieme sinterklaasgevoel. Om te voorkomen dat het hele zakje pepernoten daardoor in 1 keer op gaat, maakte ik een pepernoten taart. Neem een flink stuk en geloof me, je zit vol en grijpt niet meer naar het zakje pepernoten!

Kooktijd:
60 min
moeilijkheid:
gemiddeld

Ingrediënten:

Voor een taart

Wat heb je nodig?

  • 250 ml magere melk
  • 90 g spelt bloem
  • 90 g Whey Protein - Vanille
  • 70 g amandelmeel
  • 3 el gesmolten kokosolie
  • 1 tl bakpoeder
  • 2 eieren
  • 2 el koekkruiden
  • 2 el zoetstof poeder
  • 80 g kruidnoten
  • springvorm met bakpapier

Bereiding:

  1. Als eerste verwarmen we de oven voor op 170 graden.
  2. Pak vervolgens alle ingrediënten, behalve de kruidnoten en doe deze in de blender en meng dit tot een glad beslag.
  3. Giet het beslag in de met bakpapier beklede springvorm en strooi de kruidnoten gelijkmatig over de taart heen.
  4. Bak de taart ongeveer 35 minuten. Kijk regelmatig of de taart goed is door er een satéprikker in te steken en te kijken of er beslag aan blijft kleven. Kleeft er geen beslag aan, dan is hij klaar! Laat hem niet te lang in de oven staan want dan wordt de taart snel droog! Enjoy clean eating

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op