Recept
Pompoenpannenkoeken met een extra portie proteïne
Sarah (Instagram (saeryberry)) heeft weer een heerlijk recept voor ons – pompoenpannenkoeken met Skyr en Whey Protein. Niet alleen voor sporters een kleurrijk hoogtepunt op het ontbijtbord!
Ingrediënten:
Voor één portie- 200 g pompoen
- 15 g Bodylab Whey Protein (neutraal van smaak)
- 8 g polenta
- 1 ei
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel kaneel
- eventueel 3-5 druppels Bodylab Flavour Drops
Topping
- 200 g Skyr naturel
- Stevia of een andere zoetstof
- of 100% Erythrit
- of Bodylab Flavour Drops in bijvoorbeeld vanille smaak
Bereiding:
-
Schil de pompoen, snijdt deze in stukjes en kook vervolgens in een beetje water tot de pompoen zacht is. Pureer en voeg Whey Protein, polenta, ei, bakpoeder en kaneel toe. Meng dit goed tot het een glad beslag is.
Bak in porties, afhankelijk van de gewenste grootte, in een pan. -
Sarah heeft voor de topping Skyr gebruikt en voegde naar smaak zoetstof/Flavour Drops toe.
Het recept voor de pompoenpannenkoeken kan worden aangepast naar persoonlijke voorkeur door bijvoorbeeld yoghurt/kwark te gebruiken in plaats van Skyr of door fruit, fruitspreads of sauzen te gebruiken als topping.
Met de Bodylab24 Flavour Drops en Whey Protein kun je ook een smaak voor je pannenkoeken kiezen die jij lekker vindt, of je nu de voorkeur geeft aan chocolade, hazelnoot, cookies & cream of vanille.
Veel plezier bij het ontbijt en eet smakelijk!