Recept

Proteïne ringen met veganistische Whey Protein

Proteine ringen

Als alternatief voor de Kerst koekjes, hebben we vandaag van Monica heerlijke proteïne ringen in de aanbieding. Eiwitrijk meel gecombineerd met vegan proteïnepoeder voor 100% veganistische ringen voor bij de koffie of thee met de extra portie proteïne. Niet alleen een klein hoogtepunt voor atleten:)

Bodylab Vegan Protein XCLUSIVE Line (750g)

Nieuw Vegan Protein bij Bodylab in de XCLUSIVE LINE - 18-36g eiwit per portie (gedoseerd volgens lichaamsgewicht met 2-4 maatlepels)

Voorbereidingstijd:
15 min
Kooktijd:
25 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor een snack portie

Topping/toevoeging

  • • Glazuursuiker of poedersuiker om te strooien

Bereiding:

  1. Meng in een geschikte kom de droge ingrediënten (gemalen sojavlokken (of sojameel), amandelmeel, chiabloem, Bodylab Bodylab Vegan Protein XCLUSIVE Line in vanillesmaak, het snufje bakpoeder + 100% Erythrit en tonkabonen naar behoefte) tot een goed geheel.
  2. Voeg de appelmoes, amandelmoes en ongeveer de helft van het bruiswater toe en mix goed met een handmixer of in een keukenmachine. Voeg geleidelijk de resterende bubbels toe tot je een zacht maar niet te lopend beslag hebt. Het moet een consistentie hebben die gemakkelijk met een spuitzak te bewerken is.
    Als je wilt, kun je een beetje zoetheid en smaak toevoegen met een paar druppels Bodylab Flavour Drops Vanilla.

    Laat het deeg een beetje opzwellen.
  3. Vul het afgewerkte deeg in een spuitzak met een iets bredere spuitmond en spuit de eiwitkrullen van de gewenste grootte en vorm op een met bakpapier beklede bakplaat.

    Verwarm de oven voor op 150°C.
  4. Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20-25 minuten.
    Afhankelijk van hoe groot en dik je eiwitkrullen worden, houd je de oven en de krullen in de gaten - hoe dunner, hoe sneller ze klaar zijn.

    Als je wilt, kun je de afgewerkte ringen bestrooien met een beetje glazuursuiker of poedersuiker - ziet er bijzonder goed uit! Geniet dan gewoon lauw of koud.
Dikte en grootte van de ringen kun je zelf bepalen - de hoeveelheid deeg waarvan je de eiwitringen wilt maken ook. Het is ook de moeite waard om een kleine voorraad te hebben om tussendoor te snacken :).Meer heerlijke recepten van Monica kun je vinden op Bodylab.nl-Artikelen. Enjoy!!!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op