Recept

Salty Peanut Cheesecake met 100% Peanut Butter

Salty Peanut Cheesecake

Wat dacht je van een heerlijke Salty Peanut Cheesecake?

Pindakaas van Bodylab

100% Peanut Buter, aangenaam romig en met een volle pindasmaak – ‘glad’ of met bite in de ‘crunchy’ versie!

Kooktijd:
40 min
moeilijkheid:
gemiddeld

Ingrediënten:

Voor één taart

Voor de bodem:

Voor de bovenkant van de taart:

Bereiding:

  1. Meng voor de bodem van de Salty Peanut Cheesecake boekweitmeel, kokosmeel, kwark of yoghurt, een eierdooier, Bodylab24 Bodylab24 Peanut Butter, bakpoeder, eventueel kaneel, 1 snufje zout en smaakdruppels tot een glad deeg en kneed goed.
    Verspreid het deeg op een kleine met bakpapier beklede taartvorm.
    Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng voor de bovenkant van de taart de magere kwark met vanille custardpoeder, een beetje melk, een snufje zout en de Bodylab24 Flavour Drops.
    Giet dit mengsel over de bodem in de taartvorm en bak ongeveer 25 minuten op 180°C.
  3. Door de Flavour Drops kan de zoetheid naar wens worden aangepast. Hoe meer Flavour Drops worden toegevoegd, hoe intenser de gekozen smaak naar voren komt en hoe zoeter de taart wordt.
  4. Je kunt de taart garneren met pinda’s, let erop dat je deze niet op de taart doet voordat deze de oven in gaat, dan kunnen ze te donker worden. Wel kun je ze er een paar minuten voor de taart klaar is op doen.
Veel succes en geniet ervan!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op