Recept

Schwarzwälder Kirsch Taart - van Femke

Schwarzwälder Kirsch Taart

Vandaag heeft Femke een recept van een klassieker in een gezond jasje voor jullie - een Schwarzwälder Kirsch Taart met wei-eiwit.

Vegan Protein (1000g)

100% plantaarig uit veldbonen-, erwten- en pompoenpitteneiwit. Ideaal voor een puur plantaardig dieet of gewoon als alternatief voor klassiek wei.

Voorbereidingstijd:
15 min
Kooktijd:
25 min
moeilijkheid:
eenvoudig

Ingrediënten:

Voor een Schwarzwälder Kirsch Taart (4 porties)

Topping

  • 80 gram Griekse yoghurt
  • Kersen

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed vier kleine bakvormpjes met bakpapier.
  2. Mix in een blender de zwarte bonen, banaan, eiwit, Vegan Protein of Whey Protein, cacaopoeder, bakpoeder, koffie en zoetstof tot een glad beslag.
  3. Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvormpjes.
  4. Bak de bais van de Schwarzwälder Kirsch Taart gedurende 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze stevig zijn.
  5. Laat de taart afkoelen en haal ze voorzichtig uit de vormpjes.
  6. Top de basis af met een lepel Griekse yoghurt en verse kersen.
    De Schwarzwälder Kirsch Taart is klaar.
Geniet van dit eiwitrijke tussendoortje!

Ontvang 30% welkomstkorting!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen aanbiedingen meer.

Ik wil graag regelmatig per e-mail en post op de hoogte worden gehouden van actuele trends, aanbiedingen en waardebonnen van bodylab.nl. Je kunt je te allen tijde afmelden via de uitschrijflink in elke e-mail of via info@bodylab.nl. Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het Privacybeleid.

Of volg ons op