Recept
Tim Whatever Mandarijn Cheesecake
Tim heeft een heerlijke mandarijn cheesecake gemaakt met veel proteïne, lees snel verder voor het recept!
Ingrediënten:
Voor één taart- 500 g magere kwark
- 125 g roomkaas light
- 250 g Skyr neutraal of smaak vanille
- 1 zakje vanillepuddingpoeder
- 2 eieren
- 1 eetlepel Bodylab24 Whey Protein 'Vanille' of 'Lemon Cheesecake'
- 1-5 druppels Bodylab24 Flavour Drops 'Cheesecake'
- of een andere zoetstof
- Citroensap naar smaak
- 2 mandarijnen
- of ander fruit
Topping - saus naar keuze
- aardbeien-, vanille- of chocoladesaus naar keuze
Bereiding:
-
Meng voor de basis van de taart magere kwark, roomkaas, Skyr, vanillepuddingpoeder, eieren, zoetstof en citroensap met een mixer tot een egaal beslag. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en verdeel het beslag hier gelijkmatig in.
-
Pel de mandarijnen en verdeel de partjes over de bovenkant van de taart. Druk de partjes een beetje in de taart.
-
Verwarm de oven voor op 170°C boven- en onderwarmte en bak 60 minuten in het onderste derde deel van de oven. Laat vervolgens ongeveer 2 uur afkoelen in een uitgeschakelde oven.
-
Garneer met de saus (bijvoorbeeld de zoete versies van de Bodylab Zero Sauce - klaar!
Eetsmakelijk!